Skip links

Nordic Kings

Nordic Kings Supplements bieden speciale supplementen aan die gebaseerd zijn op gevriesdroogde organen van biologisch gehouden, grasgevoerde koeien. Hierdoor krijg je een enorme variatie aan voedingsstoffen binnen, met de hoogste biologische beschikbaarheid. Het is als het ware een multivitamine van Moeder Natuur!

Voordelen van runderlever
Aanbieders van runderlever.nlBiologische supplementen

Nordic Kings biedt een uitgebreid assortiment supplementen die voldoen aan de strengste Zweedse normen op het gebied van biologische productie. Deze supplementen worden geproduceerd volgens strikte landbouwpraktijken en zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en veiligheid.

Duurzaamheid en dierenwelzijn staan centraal
Bij Nordic Kings hechten ze niet alleen waarde aan de inhoudelijke kwaliteit van onze supplementen, maar ook aan duurzaamheid en dierenwelzijn.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Ze geloven dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn. De supplementen zijn gunstig geprijsd, zodat je niet alleen hoogwaardige producten in huis haalt, maar ook waar voor je geld krijgt. Het team wil dat iedereen de kans krijgt om te profiteren van de goede eigenschappen van orgaanvlees, zelfs als het eten ervan een uitdaging is.AssortimentDe ideale manier om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen
Met deze supplementen hoef je je geen zorgen te maken dat je lichaam essentiële voedingsstoffen mist. Deze supplementen bieden je alle goede eigenschappen van orgaanvlees, zelfs als je er moeite mee hebt om het regelmatig te eten. Het is dé ideale manier om ervoor te zorgen dat je lichaam alle benodigde voedingsstoffen krijgt en je gezondheid optimaal blijft.

De productlijn omvat onder andere:

  • Organic Grass Fed Organ Mix: bevat gevriesdroogde lever, hart en nier van grasgevoerde van Zweedse runderen.
  • Premium Bone Marrow: gefiltered beenmerg van grasgevoerde van Zweedse runderen. Voedzaam en smakelijk vet om mee te bakken of als ingrediënt. Biologisch en KRAV gecertificeerd.
  • Organic Beef Spleen: bevat een combinatie van gevriesdroogd rundermilt en runderlever. Van grasgevoerde, biologische en KRAV gecertificeerde runderen.
  • Organic Beef Liver: Grasgevoerde runderlever supplementen van Zweedse, biologische en KRAV-gecertificeerde dieren, opgegroeid met 100% gras en kruiden en 0% granen.Gebruikerservaringen

De gebruikerservaringen van klanten van Nordic Kings Supplements zijn van onschatbare waarde. Gebruikers van de supplementen hebben gemeld dat ze positieve resultaten hebben ervaren na het gebruik van deze supplementen. Sommigen hebben een verhoogde energie en uithoudingsvermogen opgemerkt, terwijl anderen verbeteringen in hun spijsverteringssysteem hebben geconstateerd. De feedback over de klantenservice van Nordic Kings Supplements is ook uiterst positief, waarbij klanten waarderen hoe snel en behulpzaam het team reageert op vragen.

Kortom, de gebruikerservaringen benadrukken de effectiviteit en toewijding die Nordic Kings Supplements heeft om hun klanten tevreden te stellen.Nordic Kings Supplements

Het begon allemaal toen een team van gezondheidsfanaten, biohackers en Paleo-enthousiastelingen op zoek was naar een runderorgaan supplement van de hoogste kwaliteit. Helaas kwamen ze er al snel achter dat geen enkel bestaand supplement voldeed aan hun strenge eisen.

De meeste supplementen op de markt werden geproduceerd in landen met slechte wetten rond dierenwelzijn. Ze misten kwaliteitscertificeringen en gebruikten goedkopere warmtedrogingstechnieken in plaats van vriesdrogen.

Het team wist dat het anders kon. Ze wilden een supplement creëren dat niet alleen geschikt was voor zichzelf, maar ook om te delen met hun vrienden en familie. Een supplement waarvan ze zeker wisten dat het de allerbeste kwaliteit had.

En zo ontstond Nordic Kings Supplements.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Product uit Zweden

Nordic Kings Supplements zijn rijk aan voedingsstoffen. Afkomstig van biologisch en KRAV gecertificeerde, grasgevoerde Zweedse runderen.

Verpakkingen

De Nordic Kings supplementen worden verpakt in plastic potten van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn ze goed te verzenden.

Waar te koop

Nordic Kings verkoopt de supplementen via de eigen website, maar ook via een groot aantal partners zowel online als offline.