Skip links

Paleo Powders

De kracht van (r)evolutionaire oer-voeding
Paleo Powders is jouw steun in de rug! Jouw praktische maatje! De hoeksteen in jouw doordachte en uitdagende levensstijl! Wij staren on niet alleen blind op het aanprijzen van voeding maar laten je kennis maken met een alomvattende evolutionaire kijk op gezondheid waarin voeding “slechts” één onderdeel is. Op het gebied van voeding zijn onze oude oer-gewoontes en verwachtingen geworteld in ons DNA, daarom is orgaanvlees belangrijk! Je lichaam heeft het nodig! Runderorganen behoren namelijk tot de meest voedingsrijke voeding ooit! Maar wel alleen als het afkomstig is van gezonde gras gevoerde weidekoeien op uitgestrekte graslanden. Nergens is de standaard van het houden van runderen hoger dan in Nieuw-Zeeland! Dit wordt internationaal erkend en dit komt terug in de kwaliteit van het vlees en de organen. Je hoeft het niet van ons aan te nemen… Dit is onderzocht!

Paleo Powders - Beef Liver
Paleo Powders - Supplements
Paleo Powders - Voedingssupplementen op basis van grasgevoerde runderen.Onze standaarden

100% Grasgevoerd, 100% Vrij-Grazend & Vrij van Anti-Biotica
Bij Paleo Powders ervaren we dagelijks de kracht van runderorganen als één van de meest voedingsrijke voedselbronnen op aarde. Daarom gaan wij voor niets minder dan de hoogste kwaliteit: 100% gras gevoerd, 100% vrij-grazend, en vrij van antibiotica. De beste oorsprong hiervoor zijn Nieuw-Zeeland en specifieke gebieden in Australië.AssortimentAnimal Kingdom Nutrients – Terug naar de essentie
Runderorganen bevatten een overvloed aan vitamines, mineralen, peptiden, eiwitten en groeifactoren en andere bioactieve stoffen die essentieel zijn voor ons lichaam. Vergeleken met spiervlees en planten bevatten organen aanzienlijk meer voedingsstoffen. Onze voorouders wisten dit instinctief en daarom was er een grote voorkeur voor orgaanvlees. Onze producten, gebaseerd op wat wij noemen “Animal Kingdom Nutrients”, ofwel dierlijke voedingsstoffen die een natuurlijke voedingskracht terugbrengen in jouw dieet.

Focus niet alleen voeding
Bij Paleo Powders begrijpen we dat gezondheid niet alleen draait om voeding. Factoren zoals onder andere zonlicht, beweging, slaap en ademhaling spelen ook een cruciale rol. Daarom benadrukken wij het belang van een levensstijl die in harmonie is met onze evolutionaire behoeften. Onze producten ondersteunen dit holistische perspectief door ervoor te zorgen dat jouw lichaam goed is voorzien van natuurlijke micronutriënten. Hierdoor creëer je de juiste voorwaarden en juiste milieu in jezelf om alles wat geen voeding is optimaal te ontvangen.

Moderne uitdagingen
De wereld van vandaag verschilt sterk van het tijdperk waarin onze voorouders leefden. Moderne omstandigheden en voedingspatronen zijn niet altijd in lijn met onze evolutionaire behoeften. Bij Paleo Powders vinden we inspiratie in evolutionair denken. Door terug te gaan naar oeroude principes bieden we producten aan die jou helpen gedijen in de moderne wereld.

Evolutionaire kaders, ook voor voeding
Is het niet vreemd dat de mens als enige soort ter wereld in de war is over wat en hoe het zou moet eten? Onze krachtige hersenen, onnatuurlijke ideeën en drang naar innovatie hebben talloze moderne problemen gecreëerd, maar met een evolutionair kader kun je ook voor voeding dichter bij onze natuurlijke normen komen. Paleo Powders producten kunnen jou hierbij op een gemakkelijke manier ondersteunen, zonder verlies van voedingswaarde of kwaliteit.

Paleo Elements Complex – Onze unieke samenstelling
Zoek je een runderorgaan product dat er echt uitspringt qua samenstelling en werking? Dan zijn onze producten iets voor jou. Wij hebben hoge doseringen en een eigen unieke aanvulling bestaande uit Paleosoil mineralen en runderbloed. Deze mix bevat complementaire voedingsstoffen die het profiel van de runderorganen bijzonder goed aanvult en exponentieel voedzamer maakt!Wat Paleo Powders onderscheidt:

  • Geen startup, maar meer dan 20 jaar ervaring
  • Vergaande kennis en ervaring met oervoeding, lifestyle, gezondheid etc…
  • Producten bevatten onze eigen “Paleo Elements Complex”
  • Zelf-geformuleeerde producten
  • Hoge doseringen
  • 100% eigen inkoop en supply chain
  • Gecertificeerd intern kwaliteitssysteemEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Dierlijk superfood

De runderen die gebruikt worden voor onze superfoods zijn SKAL gecertificeerd en leven in natuurlijke sociale kuddes. Ze verblijven in prachtige Nederlandse natuurgebieden waar ze volop kunnen genieten van de vrijheid. Onze runderen worden gevoed met uitsluitend gras, wat zorgt voor een pure en gezonde voeding.

Samenstelling

Runderorganen verkregen van grasgevoede dieren barsten van de voedingsstoffen in een exclusieve mix en met een buitengewoon hoge biologische beschikbaarheid, waardoor het lichaam optimaal profiteert van alle essentiële stoffen die perfect worden opgenomen.

Boerenverstand

Absoluut geen onnodige toevoegingen, puur natuurlijk. Ongelooflijk eenvoudig en moeiteloos in gebruik. Minder gedoe, maximale uitkomst.

Paleo Powders Logo