Skip links

Modern Native

Modern Native: jouw bron voor hoogwaardige orgaanvlees supplementen van grasgevoerde Nederlandse runderen. De passie van Modern Native is het leveren van producten die zijn geïnspireerd door de wijsheid van onze voorouders, zodat jij kunt genieten van optimale gezondheid, kracht en geluk.

Voordelen van runderlever
Aanbieders van runderlever.nlDe roots van Modern Native

In traditionele samenlevingen werd orgaanvlees al eeuwenlang gewaardeerd en geconsumeerd. Onze voorouders wisten intuïtief dat orgaanvlees een rijke bron is van essentiële voedingsstoffen. Ze begrepen dat het eten van orgaanvlees een belangrijk onderdeel was van een gebalanceerd dieet. Zelfs in de natuur geven roofdieren vaak de voorkeur aan orgaanvlees boven spiervlees. Helaas is deze oude traditie in de moderne samenleving verloren gegaan.

Bij Modern Native geloven ze sterk in het terughalen van deze waardevolle kennis en het benutten van de voordelen van orgaanvlees voor onze gezondheid. Daarom werken ze samen met gerenommeerde bedrijven zoals Vlees van Ons, VOF Zorg & Natuur en Reestdal Rund om je hoogwaardige, grasgevoerde Nederlandse runderlever en andere orgaanvlees supplementen aan te bieden.AssortimentModern Native begrijpt dat ieder mens unieke behoeften heeft. Daarom hebben we een breed assortiment orgaanvlees supplementen samengesteld om aan verschillende voedingsbehoeften te voldoen. Onze productlijn omvat onder andere:

  • Orgaanmix: De orgaanmix is een uitgebalanceerde combinatie van verschillende orgaanvleessoorten, zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan voedingsstoffen te leveren.
  • Hart: Het hart is een krachtige spier die rijk is aan essentiële voedingsstoffen zoals vitamine B12, ijzer en co-enzym Q10. Het supplement biedt deze voordelen in een handige vorm.
  • Bijnier: De bijnieren spelen een vitale rol in ons stressresponsysteem. Het bijniersupplement van Modern Native is een waardevolle bron van voedingsstoffen die kunnen helpen bij het bevorderen van een gezonde stressrespons.
  • Powervrouw-mix: Speciaal ontwikkeld voor vrouwen, biedt deze powervrouw-mix een unieke combinatie van voedingsstoffen die kunnen bijdragen aan hormonale balans en algemeen welzijn.Gebruikerservaringen

Het Modern Native team staat ze trots achter de kwaliteit en effectiviteit van de supplementen. Veel van de Modern Native gebruikers hebben positieve ervaringen gedeeld na het integreren van de runderlever en orgaanvlees supplementen in hun dieet. Ze hebben gemeld dat ze zich energieker voelen, een verbeterde mentale helderheid ervaren en een algemeen gevoel van welzijn hebben bereikt.Hoe het allemaal begon

Modern Native is opgericht door Jeroen en is gevestigd in het Noord-Nederland. Bij Modern Native streven ze ernaar om de wijsheid van onze voorouders te eren door hoogwaardige orgaanvlees supplementen te leveren die jou helpen om het beste uit jezelf te halen.

Ontdek vandaag nog de voordelen van Modern Native orgaanvlees supplementen en herontdek de kracht van traditionele voeding.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Nederlands product

Modern Native Supplementen zijn gemaakt van grasgevoerde runderen uit Nederland. Afkomstig van duurzaam werkende boeren.

Verpakkingen

Modern Native verpakt zijn supplementen niet in plastic verpakkingen, maar in glazen potten, duurzaam en goed recyclebaar!

Waar te koop

Modern Native verkoopt de supplementen met name via de eigen website, maar ook via een aantal partners.