Skip links

Tallow Cosmetics

Is het te mooi om waar te zijn? Nog beter. Voor de opkomst van geraffineerde oliën, kunstmatige vitamines en chemicaliën in huidverzorging was er Tallow.
Wij geloven in de ongelofelijke kracht en oorsprong van Tallow, omdat het simpelweg een magisch product is.

Tallow - Natural Woman
Natural Sun Cream made of Tallow
Natural Deoderant made out Tallow.Het verhaal van Tallow

Hoe kun je een juweel naar een nog hoger niveau van perfectie brengen? Door middel van inhoud. Is het mogelijk om iets speciaals nog specialer te maken? Kun je iets overtuigends nemen en het nog overtuigender maken?

Wij zijn ervan overtuigd dat dit kan.

Tallow Cosmetics heeft gras gevoerde en biologische Tallow genomen, een ingrediënt dat al heel bijzonder is, en het naar perfectie gebracht.

Het unieke kenmerk van dit gezonde vet is zijn vermogen om de huid werkelijk te voeden. Maar wat doe je nadat je voedende crèmes hebt gemaakt en je jouw doel hebt bereikt?

Je haalt diep adem en geniet ervan?
Dat is zeker een mogelijkheid. Echter hebben wij gekozen voor een andere benadering: doorgaan en verder denken. Het resultaat is nu hier, een assortiment dagelijkse cosmetica producten die allemaal de eigenschappen van Tallow benadrukken, zowel van binnen als van buiten: Tallow Cosmetics.

Gewijd aan ontdekking en ambacht!
Goede huidverzorging heeft de kracht om jouw huid te beïnvloeden en direct een aangenaam gevoel te geven. Het vinden van de juiste formules en ingrediënten is op zichzelf al een kunst. Oprichtster Britt Salfischberger raakte geïnspireerd door onderzoek naar technieken, geheimen en producten die in het verleden werden gebruikt.

Vervolgens heeft Britt hard gewerkt aan het herontdekken van de legendarische en herstellende eigenschappen van Tallow. Het succes is te danken aan volledige toewijding aan het ambacht van langzame en verfijnde extractie, evenals zorgvuldige selectie van geneeskrachtige planten en natuurlijke ingrediënten.Het assortimentTallow: Vol van vitaliteit

 • Vitamine A
  Natuurlijke Retinol: Het beschermt de huid tegen schadelijke vrije radicalen en bestrijdt effectief het verouderingsproces van de huid.
 • Vitamine B12
  Celvernieuwend vermogen: Droogheid en donkere kringen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het biedt een krachtige energieboost voor een stralende huid.
 • Vitamine D
  Een ware antioxidantenkrachtpatser: Het helpt bij het behouden van een gezonde huidbarrière en voorkomt veelvoorkomende huidaandoeningen.
 • Vitamine E
  Ontstekingsremmend effect: Het verzorgt en voedt de huid op intensieve wijze. Daarnaast gaat het ook hyperpigmentatie tegen.
 • Vitamine K
  Intensieve anti-aging eigenschappen: De huid krijgt steviger, fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk verminderd.Gebruikerservaringen

Tallow Cosmetics is een vrij jong merk, maar nu al tref je op de website enkele mooie reviews aan bij de producten. Ook op Instagram komen er regelmatig mooie posts voorbij waarin gebruikers laten zien welke positieve effecten ze ervaren bij het gebruik van Tallow producten.De start

In het jaar 2022 introduceerde Britt Tallow Cosmetics met een ongekende passie en diepgaande expertise in het formuleren van holistische huidverzorgingsproducten. Door gebruik te maken van onschatbaar waardevolle voedzame ingrediënten, zorgen wij ervoor dat de huid geneest, voedt en transformeert.

Er is een merk gecreëerd dat de unieke natuurlijke eigenschappen van onze omgeving omarmt. Ze koesteren en eren culturele rituelen, duurzame leefwijzen en de oprechtheid van onze voorouders.


Veelgestelde vragen

Is Tallow Cosmetics volledig natuurlijk en biologisch?
De focus ligt op het creëren van 100% natuurlijke en biologische tallow cosmetica. Door zorgvuldig te selecteren en combinaties te maken met natuurlijke essentiële oliën, magnesium en jojoba olie, waarborgen we de gezondheid van je huid en de impact op het milieu. Bij Tallow geen olieraffinaderijen, bio industrie of genetisch gemodificeerde grondstoffen. Alles wat je op je huid aanbrengt is puur en afkomstig van biologische oorsprong. We geloven in de kracht van moeder natuur en streven ernaar om jouw schoonheidsroutine op een duurzame manier te verrijken.

Bevatten de producten van Tallow Cosmetics geen parfum?
Bij Tallow Cosmetics begrijpen ze de behoefte aan natuurlijke producten voor een gevoelige huid. Daarom vermijden ze het gebruik van synthetisch parfum en geuroliën, aangezien deze allergische reacties kunnen veroorzaken. In plaats daarvan maken wij gebruik van natuurlijke essentiële oliën afkomstig van bloemen of kruiden in onze geurige formules. Hierdoor kunnen we met trots zeggen dat Tallow Cosmetics 100% natuurlijk is.

Het is bekend dat mensen met een gevoelige huid vaak verzorgende crèmes gebruiken om specifieke problemen aan te pakken, zoals eczeem, (extreem) droge plekken, bultjes, schrale wangen, huidveroudering of littekens. Het is dan belangrijk om snel verlichting te bieden. Daarom heeft Tallow Cosmetics bewust gekozen om geen synthetisch parfum of andere chemische toevoegingen te gebruiken die juist de symptomen van een beschadigde huid kunnen verergeren.

Waarom wordt er tallow gebruikt afkomstig van grasgevoerde koeien?
De liefde voor Tallow komt voort uit de voedende eigenschappen en eeuwenoude geschiedenis van het gebruik ervan in huidverzorging. Bij Tallow gebruiken we uitsluitend natuurlijke en biologische vetten verkregen van grasgevoerde koeien om onze producten te maken. Geen chemische conserveringsmiddelen zoals parabenen, PEG, Phenoxyethanol en SLES worden toegevoegd. In plaats daarvan bevatten deze producten actieve en natuurlijke vitamines die je huid al lange tijd naar verlangt.

Worden de producten getest op dieren?
Dierproeven zijn nooit onderdeel geweest van het productontwikkelingsproces van Tallow en zullen dat ook nooit worden aangezien al onze ingrediënten volledig natuurlijk zijn. Bij Tallow selecteren we onze leveranciers zeer zorgvuldig. De producten worden gemaakt met gecertificeerde biologische ingrediënten die lokaal worden gekocht bij familiebedrijven, dit doen ze met de grootst mogelijke aandacht en zorg.

Nederlands product

Alle Tallow Cosmetica wordt gemaakt van grasgevoerde runderen uit Nederland.

Verpakkingen

Alle producten worden met zorg verpakt zodat je Tallow Cosmetica al zijn kracht behoud gedurende lange tijd.

Waar te koop

Tallow Cosmetics verkoopt de verzorgende cosmetica op basis van Tallow via haar eigen website.

Tallow Cosmetics - Natuurlijke Cosmetica gemaakt met Tallow.