Skip links

Real Roots

Unieke orgaanvoeding - eenvoudig, natuurlijk & doeltreffend.
Ontdek de buitengewone kracht van moeder natuur in één handige capsule, zodat jij moeiteloos kunt profiteren van de unieke voedingsstoffen die runderorganen te bieden hebben. Geïnspireerd door de wijsheid van onze voorouders, brengen we terug wat ons eigenlijk toebehoort. AUTHENTIEKE voedingsstoffen voor werkelijk gezonde resultaten.

Real Roots Supplementen - Orgaanvlees supplementen lijn van 100% grasgevoerde Nederlands natuurrund.
Unieke Real Roots - Orgaanvlees supplementen.De Real Roots

Het belang van inheemse (Real Roots) voeding is ongekend.
Door onze voorouders te bestuderen hebben we ontdekt wat nodig is om ons lichaam optimaal te voeden. Ongeacht de verschillende leefomstandigheden, kozen onze voorouders altijd voor dierlijke voeding, zoals orgaanvlees, vetvlees, spiervlees en botten. Ook vis, schelpdieren en zeevruchten waren een belangrijk onderdeel van hun dieet. Deze voedingsmiddelen bevatten unieke voedingsstoffen waar ons lichaam naar hunkert om uitstekend te kunnen presteren. Al eeuwenlang vinden runderen hun thuis in Nederland. Ons lichaam is perfect afgestemd op deze voeding, waardoor we optimaal kunnen profiteren van deze krachtige voedingsstoffen en ons leven ten volle kunnen beleven.AssortimentEen zoektocht naar goed werkende voedingstoffen kan soms erg verwarrend zijn.
Waarom moeten voedingssupplementen zo onnatuurlijk en vol met overbodige toevoegingen zijn? En waarom is het zo moeilijk om ze goed op te nemen in ons lichaam? Het lijkt wel alsof we voor elke kleine klacht moeten grijpen naar poeders en pillen, terwijl we eigenlijk gewoon behoefte hebben aan de juiste, volwaardige voedingsmiddelen.

Het probleem is dat we vaak honderden euro's uitgeven aan allerlei middeltjes en toch geen echte oplossing vinden. Er zijn zoveel tegenstrijdige meningen en informatie over gezonde voeding en supplementen, dat we maar van alles proberen zonder echt succes te behalen. Dit kost niet alleen veel geld, maar ook tijd en energie. Het is uiteindelijk uitputtend en frustrerend.

Maar er is een andere manier. Een simpele en logische benadering die het anders maakt. We moeten stoppen met het zoeken naar snelle fixes en ons richten op echte voedingsstoffen. Laten we terugkeren naar de basis, naar natuurlijke producten die ons lichaam begrijpt en makkelijk kan opnemen. Laten we samen streven naar een gezondere levensstijl waarin we niet afhankelijk zijn van allerlei onnodige supplementen.

Kortom, laten we de complexiteit achter ons laten en kiezen voor eenvoud. Op die manier kunnen we onze zoektocht naar goed werkende voedingstoffen effectief maken zonder al het gedoe en verwarring.

Daarom omvat de Real Roots productlijn onder anderen:

  • Lever: Runderlever is het meest krachtige en voedingsrijke voedsel dat de natuur te bieden heeft. Het zit boordevol gemakkelijk opneembare vitamines A, B & B-12, K2 en mineralen zoals koper, ijzer, zink, selenium en fosfor.
  • Testikel: Deze natuurlijke superfood heeft een ongeëvenaarde werking op het stimuleren van mannelijke hormonen en fysieke prestaties.
  • Pancreas: De pancreas barst van de belangrijke voedingsstoffen die bijdragen aan het ondersteunen van een gezonde spijsvertering en het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel.
  • Adam Formula: Een krachtige combinatie van runderorganen biedt de ultieme ondersteuning voor jouw mannelijke functies, libido en uithoudingsvermogen van spieren.Gebruikerservaringen

Bij Real Roots draait het niet om klanten alleen, maar juist ook om het opbouwen van goede relaties.
Het is geweldig om een product te verkopen, maar het werkelijke doel van hen is om met passie de mede gezondheidszoekers te helpen hun gezondheid naar een hoger niveau te tillen, zodat ze meer uit het leven kunnen halen.

Elke recensie is cruciaal voor Real Roots. Ze streven altijd naar de hoogste waardering van 5 sterren en de beste resultaten voor onze klanten/relaties.Hoe het allemaal begon

In 2013 begon Gino Aandewiel zijn fysieke training en coachingbedrijf in een bescheiden kamer, met als doel mensen te leren over fysieke training en hen bij te staan bij het verbeteren van hun prestaties en het behalen van gezondheidswinst. Gino specialiseerde zich in resultaatgerichte training door middel van optimalisatie van het eet- en trainingspatroon. Na het voltooien van het gehele opleidingstraject bij Overload en het behalen van een TOP C- en Mylogenics Advanced-diploma, was de volgende stap om een eigen gezondheidscentrum op te zetten. Hierbij coachte hij zijn klanten ook op de tijdloze principes van Weston A. Price, een voedings- en levensstijlpatroon gebaseerd op kennis van inheemse bevolkingsstammen.

Na tien jaar vol passie een eigen gezondheidscentrum in Noordwijk te hebben geleid, was het tijd voor Gino om verder te gaan. Vanuit zijn liefde voor gezondheid verschoof hij zijn focus naar de ontwikkeling van voedingssupplementen op basis van puur natuurlijke ingrediënten, in lijn met de visie van Weston A. Price. Deze eeuwenoude principes laten zien dat kracht en gezondheid bereikt kunnen worden door het naleven van de natuurlijke wetten die onze voorouders al kennen. Zo kwam het idee tot stand om organen van Nederlandse runderen uit natuurgebieden te gebruiken voor productontwikkeling en verkoop. Een krachtige combinatie van natuurlijke ingrediënten in een handige capsule, voor maximale gezondheidswinst.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Dierlijk superfood

De runderen die gebruikt worden voor onze superfoods zijn SKAL gecertificeerd en leven in natuurlijke sociale kuddes. Ze verblijven in prachtige Nederlandse natuurgebieden waar ze volop kunnen genieten van de vrijheid. Onze runderen worden gevoed met uitsluitend gras, wat zorgt voor een pure en gezonde voeding.

Samenstelling

Runderorganen verkregen van grasgevoede dieren barsten van de voedingsstoffen in een exclusieve mix en met een buitengewoon hoge biologische beschikbaarheid, waardoor het lichaam optimaal profiteert van alle essentiële stoffen die perfect worden opgenomen.

Boerenverstand

Absoluut geen onnodige toevoegingen, puur natuurlijk. Ongelooflijk eenvoudig en moeiteloos in gebruik. Minder gedoe, maximale uitkomst.