Skip links
Runderlever supplementen mee op vakantie? Een aantal tips!

Runderlever supplementen mee op vakantie? Een aantal tips!

Runderlever supplementen mee op vakantie? Een aantal tips!

Een van de leukste dingen van de zomer is dat je misschien op vakantie gaat naar een mooie bestemming. Maar als je runderlever supplementen en orgaanvlees supplementen gebruikt, vraag je je misschien af of je die wel mee kunt nemen in je koffer.

We zochten een aantal zaken voor je uit. 

 “Verwaarloos je gezondheid niet tijdens de vakantie!”

1. Hoe kan ik runderlever of orgaanvlees supplementen het beste meenemen op vakantie?

Als je op reis gaat, wil je niet te veel bagage meeslepen. Maar je wilt ook niet je gezondheid verwaarlozen. Hoe neem je dan je runderlever supplementen mee? Je kan ze het beste meenemen in de originele pot. Dit geeft voldoende bescherming. Gebruik je supplementen uit zakjes of doosjes? Dan is een handige oplossing een violetglas bewaarpot. Dit is een speciaal potje dat je supplementen beschermt tegen licht, lucht en vocht. Zo blijven ze langer vers en werkzaam. Er zijn vele verschillende soorten en maten beschikbaar: een kleine voor onderweg of een grote voor thuis het kan allemaal. Een kleine past vaak makkelijk in je handbagage of toilettas. Wil je er een bestellen? Dat kan bijvoorbeeld via funjar.nl of via plaza33.nl. Maar wat dacht je van de prachtige bewaarpotten van Plnktn.com deze zijn een regelrechte aanrader voor jouw supplementen.

Runderlever supplementen mee op vakantie? Een aantal tips!

2. Mogen runderlever en orgaanvlees supplementen mee in het vliegtuig?

Als je naar het buitenland reist, hoef je je over het algemeen geen zorgen te maken over je supplementen. Runderlever supplementen en orgaanvlees supplementen zijn volkomen legaal en je kunt ze zowel in je ruimbagage als in je handbagage stoppen. Het kan altijd wel verstandig zijn om dit zelf ook nog even te checken op basis van het land van bestemming!

Het is wel verstandig om de supplementen in de originele verpakking te laten of deze originele verpakking ook mee te nemen. Zo kun je altijd laten zien wat je bij je hebt als de douane ernaar vraagt. Zo ga je zonder stress op reis!

3. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn runderlever supplementen niet vergeet op vakantie?

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk optimaal genieten van je tijd en je gezondheid. Daarom is het belangrijk dat je je runderlever supplementen niet vergeet mee te nemen en in te nemen. Maar hoe doe je dat als je uit je normale ritme bent?

Een simpele truc die je kan helpen om je supplementen niet te vergeten, is om ze te koppelen aan een andere activiteit die je elke dag doet, ook op vakantie. Dit heet ‘habit stacking’, ofwel het stapelen van gewoontes. Het werkt zo: elke keer als je iets doet wat al een gewoonte is, neem je ook je supplement in.

Bijvoorbeeld: als je elke ochtend je tanden poetst of een kop koffie of thee drinkt, neem dan ook meteen je runderlever of orgaan supplementen in. Zo maak je er een automatisme van en hoef je er niet meer over na te denken.

Op deze manier zorg je ervoor dat je geen dag overslaat en dat je het maximale uit je vakantie haalt!